Äntligen

shololulu

Då var jag äntligen klar med plugget. Okej jag kan inte säga att jag har pluggat HELA tiden, jag har även fått med middag, tittat på serier, noppat mina ögonbryn, snackat i tel, räknat dagar till studenten OCH skrivit ett inlägg som råkades radera bort, MEN annars har jag pluggat :)

Visste ni att det är BARA 490 dagar till studenten, wiihoo!!
haha det kanske märks att jag längtar dit men det skulle ni också ha gjort om det var ni.
Sommaren 2010 kmr bli helt underbar, jag tar studenten, fyller 18, reser till iran och träffar hela familj och alla släktingar, och så är det VM samtidigt. Vanligtvis bryr jag mig inte så värst om fotboll, men när man är omringad av 18-28 åringar killar så man man inget annat än älska fotboll haha ;P

Jorden anropar Dalia, haha, jag måste sluta drömma o leva i nuet istället och uppskatta allt jag har.
Bästa sättet att börja är väl att gå bort från datan haha. Nu ropar min kära fader att filmen har börjat så nu ska jag bara käka popcorn och njuta av kvällen med min familj.

hoppas ni har det lika bra! 


solnedgång i Iran

The first

Hej!
Japp, nu var det dags för mig med.  Det här blir ju skiit roligt om ett par år, då man kan läsa igenom alla gamla inlägg, så alla ni där ute STARTA BLOGGAR ;P

Idag har jag inte gjort något speciellt än att tittat på tv, snackat i tel med en vän, städat och allt som har med lördagar att göra, haha.
Måste börja plugga snart, har ju skjutit upp det i flera dagar men självklart har jag ju massa andra viktiga saker för mig som att titta på serier, ut och shoppa och till och med städa. haha. 
Nej idag gäller det, har prov på fredag på Matte C så det är bäst att jag börjar.

Nästa inlägg blir förhoppningsvis mycket bätte!

see ya

 


RSS 2.0